Vippeserum: Hvis du vil have fantastiske vipper?

20 august 2020
Anne-Mette Hansen

Du kender det sikker godt. Du har lige prøvet endnu en mascara uden held. Dine vipper ser stadig ikke længere eller mere fyldige ud. Øv, altså! Men du behøver ikke at give op. Der findes faktisk et væld af produkter til øjenvipper, som kan få dem til at se helt fantastiske ud. Et af dem er vippeserum. Vippeserum fremmer vippernes vækst og plejer og nærer dine vipper, så de kommer til at se mere fyldige og farverige ud. Lyder det for godt til at være sandt? Læs mere i denne artikel.

Hvorfor skal du bruge vippeserum?

Der er flere grunde til at bruge vippeserum. Her er nogle af dem:

– Vippeserum forbedrer tætheden af dine vipper

– Vippeserum fremhæver farven på dine vipper

– Vippeserum giver fugt til dine vipper

– Vippeserum giver dig lange og tykke vipper

– Vippeserum får dig til at se sund ud

– Vippeserum indeholder typisk ingredienser, der fremmer vippernes vækst

Der er altså derfor utrolig mange fordele ved at benytte sig af et godt serum til vipperne. Har man allerede i forvejen lange vipper, kan det også med fordel bruges, hvis man ønsker noget fylde og fugt til de lange vipper. 

Men hvor køber du et købt serum til dine vipper? Som indeholder nogle gode ingredienser og som har en forholdsvis hurtigt effekt? 

Køb vippeprodukter hos NR Kosmetik

NR Kosmetik er en online webshop med et væld af forskellige kosmetik produkter. Heriblandt vippeserum og andre vippeprodukter. De fører blandt andet Semilac Vippe Serum, som er et nærende serum, der giver stor effekt ved kun 6 ugers brug. 

Deres andre vippeprodukter inkluderer: kunstige vipper, lim, pincetter, brushes og applikatorer, lash lift og meget andet. Du kan gå på opdagelse i deres skønne webshop NR Kosmetik. Hvis du elsker beauty og kosmetik, så finder du helt sikkert et godt produkt til dine vipper eller til ansigtet. 

Flere Nyheder