Skab din egen kunst med billeder

Kunst kan være mange forskellige ting. Små funderinger om vores daglige liv. En følelsesmæssig og intellektuel udgang. Og et værktøj til at forholde os kritisk til samfundet. De fleste levende væsener beskæftiger sig med hverdagen på den mest almindelige måde. Spise. Reproducere. Overleve. Det er det, de er programmeret til at gøre. Vi – som tænkende væsener – kæmper konstant med at udfordres og konfronteres af følelser, retfærdige og forkerte spørgsmål, religiøse og samfundsmæssige doktriner og videnskabelige sandheder.

Kunst hjælper os med at udtrykke disse ting, udtrykke vores bekymringer og overveje visse emner.

Grunden til at vi skaber kunst er den samme grund til at vi bygger sociale institutioner, og følger de normer der nu er blevet skabt. Fordi vi er mennesker der føler stræber vi efter at finde sandheden og skabe mening. Kunst hjælper os med at gøre det.

Det lyder måske alt sammen meget dybt, men forestil dig en verden helt uden kunst – Det er næsten umuligt. For kunsten er allevegne specielt kunst i form af egne foto, fordi det er vores personlige måde at udtrykke os på og til at være kreative. For rigtig mange er kunsten hele deres eksistensgrundlag. Det er en grundlæggende fantastisk følelse at se et af sine egne billeder på et lærred, som du selv har taget af din hund, dit barn eller noget helt andet – og hænge det op i dit eget hjem.

Et billede som du helt selv har taget, har en speciel betydning for dig – og hvis det sammensættes på den helt rigtige måde i kvadrater – kan det have en positiv indflydelse på din hverdag. Et personligt foto er en subjektiv genstand, der ikke nødvendigvis er flot for andre der ser på det, men det vil altid betyde noget helt specielt for dig.

Det vigtige er at de billeder du tager er flotte for dig – start med et besøg hos https://sumopix.com/da og bliv din egen yndlingskunstner allerede i dag.