Hvilke indvendige døre går du og mangler?

16 januar 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvilke indvendige døre går du og mangler?

Det er åbenlyst nemt at regne sig frem til, at der findes vidt forskellige former for døre, man kan bruge indendørs, men måske er du ikke helt klar over, hvornår det kan svare sig at bruge de forskellige typer af døre?

Udvendige døre er lidt mere hårdføre og kan tåle mere rasen fra vejret, mens indvendige døre kan være mindre solide og således være lettere at åbne, og de bibeholder deres detaljer og farver i en rum tid.

Brugen af indvendige døre knytter sig til mange forskellige aspekter, der både omhandler designet og funktionen, der skal passe sammen med resten af boligens behov, hvilket kan være alt fra lejligheder til villaer og gårde.

Ja, faktisk alle boliger, hvor der er tilstødende lokaler, man ønsker adskilt af døre.

Vi vil i denne artikel tentativt komme med nogle bud på, hvornår man kan bruge visse typer af indvendige døre til diverse formål, men dine bud kan være lige så gode som vores, så vores forslag er slet ikke de endegyldige svar.

Man kan indsætte en almindelig ornamenteret dør, der vil passe ind i en ældre bolig, mens en mere anonym og vinkelret dør kan passe ind i mere moderne og sterile hjem.

Muligheden er der også for at vælge indvendige døre, der har nogle halve glasparti i sig, der kan være adskilt af små mellemrum af materiale i form af træ eller metal, men man kan for den sags skyld også vælge døre, der er helt af glas, nemlig såkaldte glasdøre.

De vil være med til at give mere lys i de tilstødende rum, mens man stadig kan dæmpe for lyde, men samtidig have udsyn til lokalet ved siden af.

Hvorfor ikke også vælge at bruge skydedøre?

Skydedøre er blandt andet med til, at man kan udnytte rummets areal mere, da man ikke skal medregne området, der bliver optaget af en dør, der åbner op og lukker i.

Hvordan forestiller du dig, at du vil bruge indvendige døre, og hvilke typer skal det være?

Flere Nyheder