Hvad er en pakkeshop?

06 september 2021
Astrid Pedersen

En pakkeshop er et indleveringssted til pakker som skal sendes med et af de større fragt og distributions selskaber i Danmark. Pakkeshoppen er et alternativ til posthusene, og gør det meget nemmere at foretage en forsendelse såvel indenrigs som udenrigs.

Du finder typisk din lokale pakkeshop i et supermarked, på en tankstation eller i en kiosk tæt på dig. Dette gør det langt nemmere at sende eller modtage pakker, end hvis det skulle foregå via posthusene.

En kiosk, en tankstation eller et supermarked vil kunne udlevere eller modtage din pakke uden for normale kontortider hvilket er glimrende i forhold til fleksibilitet. Og der findes langt flere pakkeshops end posthuse i Danmark.

Det er som regel muligt at vælge mellem flere pakkeshops når man skal modtage en pakke. Og skal du sende en pakke kan du helt selv bestemme om det skal ske fra et indleveringssted tæt på din bopæl, din arbejdsplads, eller noget helt tredje.

Hvordan sender jeg en pakke via en pakkeshop?

Når du skal sende en pakke via en pakkeshop er det vigtigt at du selv gør et stykke forberedende arbejde. Du skal først og fremmest bestille og betale for din forsendelse online. Dette kan du for eksempel gøre via Indleveringssted.dk.

Her skal du blot indtaste forsendelsens data, det vil sige pakkens mål, vægt og destination, i en enkel formular. Så vil pris beregneren præsentere dig for en række muligheder.

Når du har valgt det produkt som matcher dine behov bedst betaler du for din forsendelse. Så kan du udskrive et pakkelabel som skal klæbes fast på pakken. Og så er det bare at indlevere pakken til forsendelse i nærmeste pakkeshop.

Hvor finder jeg den nærmeste PostNord pakkeshop?

Hvis du benytter PostNord som din leverandør af forsendelses service kan du finde den nærmeste pakkeshop via hjemmesiden Indleveringssted.dk

Flere Nyheder