Har du prøvet kondom på sexlegetøj?

16 oktober 2019
Anders Lundtang Hansen
Har du prøvet kondom på sexlegetøj?

Som det første skal vi nok lige præcisere, at det ikke er alt sexlegetøj, som man kan eller bør sætte kondomer på.

Nogle gange vil dette være anført, om det er anbefalelsesværdigt, eller om det kan gøre produktet ubrugeligt eller måske ligefrem ødelægge det.

Man gør holde den slags eksperimenter til dildoer, klitorisvibratorer, magic wands med videre, hvor der er tale om aflange genstande, der kan holde sig i samme position, hvor man kan sætte et kondom på, uden det bliver af eller bliver skudt i nogle retninger ved antænding – eller ligefrem antænder!

Så er det næste spørgsmål måske nok, hvorfor man dog skulle sætte kondomer på den slags sexlegetøj, og det er der faktisk flere årsager til, hvorfor det kan være en god idé, som man så ikke higer fra efterfølgende.

Som det første kan sådan et kondom på noget bestemt sexlegetøj være med til at gøre, at tingene ganske enkelt glider lettere, da langt de fleste kondomer har cremet som en del af deres følge, hvorfor sexlegetøjet glider lettere frem og tilbage.

Skulle der ikke være nok fugtighed i kondomet eller creme generelt, så kan man jo supplere med dette selv ovenpå kondomet.

På den måde undgår man også, at man er nødt til at sætte det direkte på sexlegetøjet, hvilket det dog i moderne tid godt kan holde til, men nogle mennesker bruger nogle gange for meget, og hvis man generelt ikke bruge det direkte på sexlegetøjet, så kan det måske og med stor sandsynlighed holde længere.

Som det andet kan det at bruge kondomet på noget sexlegetøj være med til at give en følelse af at være sammen med en anden part, da kondomet ofte er en integreret del af mange sexakter – specielt de mere spontane af slagser, hvis man da ikke bruger p-pille.

Selvom sexlegetøjet ofte er til for at give en vildere og andre gange en naturtro gengivelse af virkeligheden, så kan kondomet måske lige givet det ekstra pift, som man har brug for.

Flere Nyheder