Er du god til property investment eller også andre ting?

31 juli 2019
Anders Lundtang Hansen
Er du god til property investment eller også andre ting?

Nogle mennesker bliver gode til at arbejde med property investment og arbejder måske her: https://deasgroup.com/

Hvilket faktisk slet ikke er utænkeligt, da nogle af landets bedste eksperter i den disciplin er at finde her.

Og faktisk kan nogle eksperter i property investment være så gode til deres arbejde, at de bliver henvist til som den eller de førende person(er) i det emne, når talen falder på dette.

Man er nok blevet headhuntet næsten siden, man blev færdig med uddannelsen i den retning, hvor man fandt ud af, at man ville gå i den retning i livet – eller også har man haft en fornemmelse for det længe og bare kaldt det noget andet.

Senere har man skrevet bøger om emnet, som mange andre eksperter og interessenter i emnet har fordybet sig i, og det kan da godt tænkes, at ens bøger er blevet til undervisningsmateriale på skoler og kurser af de samme undervisere, som underviste personen i sin tid og allerede dengang fornemmede et naturtalent.

Man kan favne bredt med emnet og generelt have meget viden om mange delområder med property investment, eller man kan vælge at gå i dybden med et specielt felt på området, som man virkelig sætter sig ind i.

Dette kan man gøre over en længere periode, så man kan blive klog på området, eller man kan blive så fanget af det, at man ender med selv at blive den bedste ekspert på (også) dette område.

Det kan endvidere tænkes, at man selv på de ældre dage ender med at bliver underviser.

Og hvorfor gør man så det?

Det hænger jo nok sammen med, at selvom man elsker selve emnet “property investment”, så vil man gerne udfordre sig selv personligt, så man forsøger sig med både arbejde, være leder af et firma og undervise i det.

Senere kan det dog sagtens tænkes, at man søger helt nye græsgange – hvem ved?

Flere Nyheder