En boligadministrator gør livet nemmere for dig som boliginvestor

23 april 2019
Emilie Jacobsen
En boligadministrator gør livet nemmere for dig som boliginvestor

Har du investeret i en eller flere boliger for at leje dem ud og tjene penge på den måde, er det ikke sikkert, at du selv har lyst til at stå for det hele. Det er jo sjovt, at pengene går ind hver måned, men det er ikke så sjovt, når lejerne ringer om natten, fordi toilettet ikke virker. For stadig at få det gode fra boliginvesteringen, men slippe for al besværet, bør du hyre en boligadministrator til at hjælpe dig. Vedkommende kan stå for alt det praktiske i forbindelse med din bolig. Det er med til at gøre det meget nemmere for dig at eje en eller flere boliger. 

Der findes flere forskellige firmaer, der kan hjælpe dig med en boligadministrator. Et af dem er deas.dk. De har mange års erfaring fra branchen, hvilket gør, at du kan være sikker på, at de har styr på det hele. De har en masse gode kontakter, der kan hjælpe dem med at administrere dine investeringsejendommene bedst muligt. 

Når du hyrer deas.dk til at hjælpe dig, er der faktisk ikke særlig meget, du selv skal gøre – andet end at glæde dig over de penge, der kommer ind. Deas.dk står nemlig både for at finde beboere, der kan flytte ind, og at inddrive penge, hvis lejerne ikke betaler med det samme. Når beboerne flytter ud igen, sørger deas.dk for at gennemgå boligen for at se, om alt er i orden. Der er altså ikke noget, som du selv skal bekymre dig om. 

Din gevinst ved at leje boligen ud vil selvfølgelig være større, hvis du står for det hele selv. Deas.dk udfører trods alt ikke deres arbejde gratis. Når du medtager, hvor meget nemmere det bliver for dig at udleje dine boliger, vil de fleste dog vælge en administrator. Det gør, at de stort set ikke behøver at løfte en finger i forhold til deres investering. 

Flere Nyheder