Emaljering af badekar – når dit badekar skal være et aktiv for din bolig

07 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er dit badekar slidt og grimt? Så bør du overveje at lade det gennemgå en grundig professionel renovering.

Hvorfor ikke bare skifte det gamle badekar ud?

Der er rigtig mange gode grunde til at beholde det gamle badekar – også selv om du ikke selv er typen som sætter pris på lange, varme karbade. Det er der nemlig andre der gør.

Ejendomsmæglerne melder om en stigende efterspørgsel på huse og lejligheder med badekar i eget badeværelse. Der bliver nemlig længere og længere mellem denne type boliger. Igennem de seneste årtier har mange bolig ejere valgt at skifte de indbyggede badekar i deres huse og lejligheder ud med brusenicher som ikke optager nær så egen plads, og som passer bedre ind i en moderne livsstil.

En bolig køber anno 2021 har dog indset fordelen ved at have et badekar. Især børnefamilierne kan af praktiske hensyn have stor glæde af et rummeligt badekar i badeværelset. Når de små skal have deres aften bad glider dette langt nemmere når badet kan afvikles i et badekar frem for i en balje. I et badekar er der plads til leg med badedyr og bobler, og hygge med mor eller far.

Et badekar kan bruges hvis det bliver nødvendigt at sætte store mængder tekstil i blød på én gang. Og mor eller far kan tage et afslappende karbad når ungerne er puttet uden at skulle uden for hjemmets fire vægge.

Lad dit badekar renovere – det betaler sig

kort fortalt kan dit gamle badekar komme til at repræsentere et aktiv for din bolig i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg. Derfor bør du sørge for at det fremstår smukt og uden skrammer eller misfarvninger. Med hjælp fra en professionel badekarsmaler kan dit badekar komme til at stå som nyt.

Få et skarpt tilbud på emaljering af badekar på Emaljespecialisten.dk.

Flere Nyheder