Disse døre skal du vælge til dit hjem

26 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Står du og skal have nye døre til dit hjem, men ved du ikke, hvilke du skal gå efter? Hvis dit svar er ja, så frygt ej. Det er nemlig rigtigt, at der findes et hav af forskellige døre, så derfor har vi lavet en liste med tre slags døre, du måske kan få inspiration af, så du får valgt de bedste døre til dit hjem. Hvis du vil vide mere så læs med her.

Glasdøre

Hvis du gerne vil have lys i dine rum, så kan du vælge glasdøre. Glasdøre fås i mange forskellige udgaver. Du kan for eksempel få døre, der kun er af glas, så rummene i dit hjem bliver mere sammenhængende. Du kan også få døre med en eller flere ruder i, så du stadig kan få en følelse af, at du kan lukke af til de forskellige rum. 

Dobbeltdøre

Hvis du ikke er så meget til en enkelt dør, så kan du købe dobbeltdøre. Dobbeltdøre er, som navnet antyder, dobbelt så stor som en normal dør. Med dobbeltdøre kan du også få dine rum til at virke større, når du har dem åbne. Det kan for eksempel være du har to stuer, som du kan separere ved at kunne lukke døren, men samtidig kan bruge som et ekstra stort dum, når den er åben.  

Skydedøre

En tredje type dør, du også kan benytte dig af til dit hjem, er skydedøre. Skydedøre åbnes på anden vis end andre døre, ved at de “skydes” til siden, i stedet for at blive skubbet som andre døre gør. Disse kan passe godt til terrassen. Skydedøre kan både fås i glas, træ eller andre materialer. 

 

Der findes mange steder, hvor du kan købe både udvendige- og indvendige døre. Du kan besøge din nærmeste byggeforretning, eller søge efter en håndværker, der kan lave døre til dig, på nettet. 

Flere Nyheder