Cool og elegant med et segboard fra segboard.nu

Sommeren byder på mage fantastiske muligheder i form af udendørs kropslig udfoldelse – og der er især én måde, hvorpå du kan træne din balance, motorik og koordination samtidig med at du får motion og er den cooleste kat på skaterbanen! Den nyeste trend inden for skating og skater relaterede artikler er det smarte segboard, som d kendte sværger til – og det er ikke uden grund. Når først man har lært at holde balancen, er segboardet den absolut mest cool og elegante måde at transportere sig selv på. I modsætning til en segway har et segboard ingen styrpind og styr – det vil sige, man har hænderne fri. Et segboard er utroligt manøvredygtigt og fleksibelt. Den smarte, indbyggede gyro teknologi registrerer din krops bevægelser gennem de tryk følsomme pads, på hvilke dine fødder er placeret – et segboard adlyder dit mindste vink, i modsætning til for eksempel et skateboard, som kræver en helt særlig teknik.

Som et alternativ til traditionel balance- og motorik træning er segboardet helt fantastisk, idet det kan tages med overalt. Du kan stå på dit segboard mens du arbejder ved dit hæve-sænke bord eller i køkkenet mens du laver mad, og således træne både hjerne og krop mens du udfører andre opgaver. Til større børn og teenagere, som er i voksealderen og derfor i en motorisk udviklingsfase af de helt store, er segboardet intet mindre end genialt. Dit barn kan træne, lege og lære nye tricks sammen med andre børn på en trendy og sjov måde. Det er alle tiders måde at få knægten eller pigebarnet væk fra iPad og Playstation og ud i den friske luft og få rørt sig!

segboard.nu finder du i vores online shop både Segboard 1.0, Segboard 2.0 og Segboard 3.0 til ualmindeligt billige priser og med alle de nødvendige sikkerheds godkendelser. Samtlige segboards hos segboard.nu er sikkerheds godkendte og testet og CE certificeret – visse modeller endog RoHS certificeret – og testet og godkendt af Delta, et velanset dansk bureau inden for standard certificering.

Alle segboard modeller fås i sort, hvid, orange eller pink samt i guld og sølv krom eller med påtrykte tegneserie motiver eller sågar påmalede flammer. Hvis du vil være skater parkens ubestridte konge, bør du vælge et stealthy Segboard 3.0, som med sit slick og strømlinede design er en tand ekstra elegant – som en Aston Martin blandt Mercedes’er!

Køb dit segboard og dit sikkerhedsudstyr hos segboard.nu og få gratis fragt samt hurtig levering!